top of page

Over mij

Over mij

Ik ben Liane Rozenbrand, Hypnotherapeut

Werken met mensen is werk met inhoud

Ik ben Liane Rozenbrand en ben in aanraking gekomen met Hypnose toen ik besloot dat het tijd werd om een aantal zaken in mijn leven blijvend te veranderen. Na een zware depressie had ik nog last van rest verschijnselen waar niemand me mee kon helpen. Een paar jaar heb ik tevergeefs gezocht naar oplossingen en allerlei therapieën geprobeerd, tot ik bij een hypnotherapeut kwam. Middels hypnose heb ik deze verschijnselen aan kunnen pakken en is mijn leven positief veranderd. Geinspireerd en vol enthousiasme ben ik vanaf toen de wereld van hypnotherapie ingedoken.

Ik ben al 24 jaar BIG geregistreerd verpleegkundige. Werken met mensen en hen verder willen helpen zit in mijn bloed. Hypnose is een prachtig instrument om in een of twee sessies problemen op te lossen en doelen te bereiken zodat mensen lekkerder in hun vel zitten en meer levensvreugde kunnen voelen.

 

Inmiddels ben ik gecertificeerd hypnotherapeut en wil ik jou ook kennis laten maken met de kracht van hypnose zodat jij ook jouw leven de juiste wending kan geven. Als jij klaar bent voor blijvende positieve verandering in je leven dan kies je voor hypnotherapie.

Ik neem ruim de tijd om goed naar mijn cliënten te luisteren en werk met sessies op maat. Een sessie duurt tussen de een en twee uur inclusief het intake gesprek. Als je na het intake gesprek besluit dat hypnose niet bij jou past of dat het nog niet de juiste tijd is voor hypnotherapie dan worden er geen kosten in rekening gebracht.

Werken met mensen is voor mij werk met INHOUD en dat is waar ik voor leef!!!

 

Afgeronde Opleidingen:

 

  • Internationaal Register Therapeut bij Hypnosecentrum Nederland.

  • Gecertificeerd consulent voor toepassen virtuele maagband.

  • Dave Elman protocol.

  • Masterclasses kinderhypnose.

  • Masterclasses Jeffrey Stephens hypnose technieken.

Contact en vertrouwen staat bij mij voorop. Bel of mail gerust voor meer informatie!

© 2018 by Liane Rozenbrand. Alle rechten voorbehouden,

De Hollentoren 7, 3912 AL RHENEN

Tel: +316 46171907

  • Facebook - White Circle
bottom of page